Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regal raljering

Det lilla och det stora
Jag tar alltihop
Och allt jag kan förlora
Jag slänger i en grop
Där ingen nånsin letar
Med tänder, klor och betar
En låtsaskung att kora
Som lever i en grop
Regerar alltihop




Bunden vers (Rim) av Thomas Berg
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-15 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg