Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på fjället vid vidderna

På fjället vid vidderna i den lilla sänkan med snösmältningsbäcken, i gräs bland gråviden, vandrar mina fötter stilla.
Lappsparven sjunger kvistuppflugen medan vinden bläddrar hans fjäderdräkt.
Och längre bort, på själva heden med sin krypljung och Betula nana, där spelar piparen vemodsflöjt.
Dit längtar jag ofta.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-16 10:19



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Jag förstår din längtan ...
Kan både se och höra härligheten!
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP