Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2016


Omvärldsanalys



Är det inte Trump
så är det klimatkollaps
eller så är det
nån
korkad politiker
som tar skamgrepp
med brallorna nere

Det enda att göra är
att supa sig full
o hoppas
på det
bästa




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-16 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP