Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbarligen

Jag ville skriva texter om illamående
Att sakta förmultna under täcket
Ensamheten när man går bland alla andra
Nattens tvåsamhet med huvudet på båda kuddarna

Jag ville bli sedd men inte upptäkt
Vara ledsen utan att gråta
Men ändå vill jag få dig att fatta
Det är uppenbarligen mig det är fel på




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-17 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)