Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi är ensamma

Vi borde ha lärt oss att man ska bita ihop
Se glöggträffar och julkonserten
Inte saknaden, tomheten eller uppgivenheten
När vi lägger oss suddas leendet ut och benen domnar
När vi är ensamma kan ingen annan vara glad
När vi är ensamma

Våra fötter domnar när vi tänker på vad som kunde varit
Händerna försvinner och benen blir till sten
Jag springer i 120 runt i en melankolins velodroom
När vi ör ensamma finns inga regler
När vi är ensamma

Är det bara du och jag




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-17 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)