Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta vara på......Livet


Livets vackra

Livets vackra

Lyser helt och klart
Solen månen
glimmar i vackra hav

Stjärnor som blänka
tindrar där

Undran vart du än är

Stanna kvar
låt ditt hjärta slå ett extra slag

För det som finns idag




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 513 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-12-17 01:13



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Varje dag har sin specifika färg - Endel är svarta, andra är ljusblå eller mossgröna och alltid sker det överraskande moment man inte vill missa för sådant är livet!!!
2017-03-04

  Gin83
Som en visa
Mycket vacker i sin enkelhet och med berörande innehåll
Stämningsfull
Mycket bra
2017-01-28

  aol
Vackert ömt nära skaldat, tycker om.
2017-01-11

    ej medlem längre
Riktigt vackert och positivt!
2017-01-02

  Angel of love
Ljuvligt och varm text.
2016-12-28

  Peter G VIP
Vilken fin och livsbejakande text!
Jag läser och begrundar dina vackra rader och tar till mig budskapet!
2016-12-23

  Fem hjärtan VIP
Visa och mycket vackra ord!
2016-12-19

  ULJO
Bra text detta
2016-12-19

    Dan Myrbeck
Gillar särskilt slutet.

Carpe vita!
2016-12-19

  Blått Norrsken VIP
Klok och instiktsfull text i dessa vackra rader .
2016-12-18

  Lars Hedlin
Underbart Tycker mycket om denna :) Varm kram <3
2016-12-18

    carinamnm
Åååhh, så kärnfullt vackert!
2016-12-18

    ej medlem längre
Ord riktade till någon som är vemodig och fundersam...
En ljus text full av hopp. Speglar naturens skönhet.
Konsten att leva i nuet, och vara i stunden till fullo. Fin och ömsint text!
får mig att bli på bra humör. :-)
2016-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Tack, fina, kloka du, för en underbar text!
2016-12-17

    ej medlem längre
Ord fyllda med visdom och klokhet!
2016-12-17

  Nils-Robert
Tack för så fin dikt. Berörande ord att ta med sig nu i juletider.
2016-12-17

  Quasimodo
Ett vackert och kärleksfullt budskap här!
2016-12-17

  M:tin
Berör vackert!!!!!!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"