Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakelse

Till Jul måste du komma till fronten, Josefin.
Du måste sätta dig i den röda vagnen fastän den har sämre stötdämpare.
Jag vill att du endast äter salt kött och dricker svag öl under resan.
Ta på dig den rosa klänningen jag gav dig innan jag for och ta med den gröna som jag skickade en skiss på och som jag inte sett än.
Res ensam, utan damer; nåja, du kan ta med dig Fiffi eller Bimbo, föralldel, ta med båda.
Lova mig att du anländer rosig om kinderna i den kalla decembermorgonen.




Fri vers (Prosapoesi) av objekt3
Läst 419 gånger
Publicerad 2016-12-17 07:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vapen åt folket.
2017-01-15

  Magdalena Eriksson VIP
Innan släktkalaset, någon förbereder sig för "fronten" min tokiga tolk säger att man ska husvagn och klänning i Sverige om det ska va så ska de va!

Tycker om allt som jag inte begriper skapande tomrummet i texten. Alltid tänk självkänsla med ditt skriv.
2017-01-06

  objekt3
Pastry

For christmas you must come to the front Josephine.
You must put yourself in the red carriage allthough it has inferior shock.
I want you to only eat salt meat and drink weak beer during the trip.
Wear the pink dress i gave you before I went and bring the green one that I sent a skiss of and that I have not seen yet.
Travel alone, without ladies; Oh well, you can bring Fiffi or Bimbo, by all means, bring both.
Probmise me that you arrive with rosy cheeks in the cold December morning.
2016-12-18

  i af apa
alla mina flickvänner
heter Bimbo och mina pojkvänner
och alla dessa mellan raderna: hundar människor, hattaskar och salt kött..

en rosig liten resa
i fin närvaro.
2016-12-17

  Anya VIP
Här var det kommandon. :o) Hoppas Josefin kommer...tror det kan bli en trevlig stund.
2016-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Till jul, Josefin - FLY!
Fly från människornas sataniska traditioner. Fly från hedendom. och slugt uttänkta fabler.
Fly till Honom, som man pådyvlar julen, men som inte har ett dugg med den att göra - JESUS.
2016-12-17

  alicja lappalainen VIP
en tydlig instruktion..
2016-12-17

  Nanna X
En underbar bakelse serverad solitär på silverfat!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3