Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen


Ett liv

Ett liv, ditt liv
försvann i oktober
för längesen

Du gav mer av liv
än vad jag kunde ge

Vi var lika varandra
vi vann våra segrar
i min ängslan över nuet

Du stod vid grinden
i mulen oktober
tvungen att ge dig av
med vinden i ditt hår

Vi hörde ihop
var känslan jag fick

Nutida spegelbilder
ett barn står kvar
vid dåtidens grind

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-19 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP