Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle allt vara för mycket begärt?

Jag ville flytta hemifrån
Inte gråta på en toalett
Jag ville bli gammal
Inte dö ensam
Jag ville vara lycklig
Inte utan vetande
Jag ville spela roll
Inte bara ha en roll
Jag ville skratta
Inte bara hålla med
Jag ville dela med mig
Inte vara ensamt rik
Jag ville aldrig ha lagom
Skulle allt vara för mycket begärt?




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-21 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)