Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Mormor..


La Nonna

103 bast om hon levde
Har ej fotot, men
Hon lever i mig
I min dröm Maj Linea..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-21 19:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag kände en dam som blev
104 - imponerande!
2016-12-22

    ej medlem längre
min syster heter yvonne. kallas för nonna.
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano