Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan dansa naken

I drömmen var jag fri
med min livliga fantasi
Jag kan vara rik
vacker och unik
Jag kan dansa naken på en Grekisk ö
Jag kan vara en superhjälte som aldrig kan dö
Jag kan klättra högt upp på ett berg
Jag kan måla om himlens färg

Men inte ens i drömmen kan jag säga
orden som skrämmer mig
Du vet det börjar på jag
och slutar med älskar dig

Nej men jag kan bygga ett slott
åka runt i en limousin så flott
Jag kan så mycket i min drömverkstad
Men i verkligheten står drömmarna på rad
Och bara väntar på att jag ska ta nästa steg
Och här står jag i bland liten och rädd men mest feg





Fri vers av Spirit
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-05-17 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit