Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vindarna är fria

Ser pappa stänga av
Den värld jag lever i
Han har börjat sin resa
Mot dom fria vindarna
Flyg pappa
Flyg
Dit kraften aldrig sinar
Möt mig ute på havet
När sommarmorgon
Är bleke
Visa mig
Ditt leende
Låt mig se att lyckan
Finns för alla
Där vindarna
Är fria




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-25 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP