Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Hälleberget

Du gav med dina kupade händer
solen i koncentrat
gul strömmande värme
jag lapade varje uns
men fick ändå inte nog
jag ville ge dej
den värme du redan
hade nog av

vårt möte
blev till en planeternas
fusion
produkten ett frö
som aldrig gick i ax
en mållös oändlig färd
i ett stumt kallt och mörkt
universum
med vetskap av ingen




Fri vers av Stigi Skog
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-26 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog