Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa vår kärlek

Vi går tillsammans i vimlet i Gamla stan
vinden sveper kjolen kring dina ben
när du med den typiskt kvinnliga gesten
för håret bakom örat
med ditt soliga leende
väcker oändlig ödmjukhet i mej
av att få ha dej så nära

bland tusentals människor omkring oss
möts våra händer i tveksamt
återhållen längtan

Jag vill att vi alltid ska gå
tillsammans så här
vill att alla ska se
att det är dej jag har kär
att vi får visa vår kärlek för alla




Fri vers av Stigi Skog
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-26 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog