Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kärleken är utbytbar"

”Kärleken är utbytbar” Var namnet på en dikt
Som du skrev när du inte visste bättre
Än att bli förälskad i kärleksfull lyrik
Och du trodde dig vara en poet av rang
En fritänkande varelse i skuggan av Descartes

Du upptäckte amfetamin, på en efterfest i storstaden.
När du inte visste bättre, än att ditt liv inte blir bättre
Än den glädje du kan köpa
Än den glädje du förstör din kropp med
Du knaprade piller till ditt sinne fick nog
När du inte visste bättre
Än att ett ögonblick måste ta slut
När du inte visste bättre
Än att ingenting är tillräckligt
För dig.




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-27 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn