Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odla nya kickar

Du sökte dig bort till storstaden
I hopp om att odla nya kickar
Men du drömmer om rökiga kvällar
På folktäta svartklubbsdansgolv
Om oskyldiga kyssar i dimman
Som försvinner i takt med ruset

Om att skeda i gryningsljuset
Innan världen hunnit växa fram
Om förstulna blickar över en öl
En känsla av att något växer fram
Om regngråtna torg på väg hem
Från en ohälsosamt våt efterfest

Men du åker en buss mot vischan
Medan regnet suddar ut gårdagen
Smattrandet mot fönstret påminner om
Att din säng fortfarande är obäddad
Och du sörjer när du ser sommaren
Kasta bort världens alla färger igen




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-30 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn