Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförtroende deluxe

Du är krisen redo att expandera
Tomma löften på nyårsafton
Du är återfallet på efterfesten
De dumma besluten på fyllan

Du är det trånande i blickar
Det hungriga i berusade kyssar
Du är engångsligget på festivalen
Det falska självförtroendet i kokainet

Du är kedjerökta cigaretter i askkoppen
Obesvarad kärlek som skrikeri natten
Du är regnvåta promenader utan paraply
Det folktomma torget på söndagen

Du är meningslöst häng på bakfyllan
Leendet som skaver i sömmarna
Du är tjackballe och porrimpotens
Bankat mdma och fentanylöverdos

Du är det perverterade förfallet
Det sköna med flummiga tabletter
Du är det euforiska i heroin
Det härliga med självdestruktivitet

Du är drömmarna som växer i ruset
Raderade sms som talar sanning
Du är allt det som rinner ut i sanden
Saknaden som suktar i natten

Du är den drogutlösta psykosen
Romantiseringen av missbruket
Du är den sura uppstötningen
Ångesten som kommer på bakfyllan

Du är inläggningarna på psyket
Blodet på sönderskurna armar
Du är pulsen som sargar halsen
Det tysta skriker som ebbar ut




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-30 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn