Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En parkbänksalkoholists framtidsvision

Du är romantikern som drömmer för mycket
Författaren som vill erövra världen
Du är filosofen med tunghäfta
Poeten som drömmer för mycket om kärlek

Du är ett rockband på sin avskedsturné
Nostalgisk musik på en efterfest
Du är doften av cigarettrök på en tonårsbalkong
Hoppfulla samtal om framtiden på nyårsafton

Du är ögonblicken ingen vill skall ta slut
Drogerna som håller glädjen kvar
Du är en ungdoms kärlekstörstande
Rädslan som kärleken för med sig

Du är ångesttankarna i natten
Känslan av oro när man inte kan sova
Du är känslan av otillräcklighet
Som bara berusningen kan åtgärda

Du är billig öl och äcklig whisky
Amfetaminpulver och cannabisrök
Du är gamla drömmar som rann ut i sanden
En parkbänksalkoholists framtidsvision

Du är missbruket och självhatet
Drogöverdoser och alkoholförgiftningar
Du är den existentiella krisen
Den livslånga förlamande sorgen

Du är för evigt
Din egen värsta fiende




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 535 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-28 00:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm det känns!
2018-05-27

  Natten24
du förklarar de så bra!
2017-03-25

  i af apa
bra beskrivet!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn