Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig så lycklig som när du sover

”Jag dansar aldrig nykter” är som ett mantra för dig
Och du tror att det är nyttigt
När du romantiserar tragedier
”Men jag skriver aldrig så bra som när jag mår dåligt”
Tänkte du
Och tabletterna lurade dig till glädje
Missbrukarlivet lockade dig
Med sin Hollywoodglamour
Och löften om ett givande författarskap

Du känner dig aldrig så fulländad
Som när du kliver in i dimman
Aldrig så fri som när du låter
tankekraften falla
Aldrig så lycklig som när du sover




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-28 08:10



Bookmark and Share


  linkish
Den här berörde mig åt alla håll och jag var tvungen och skaka av mig igen kännes faktorn av det du skrivit så klokt....Mycket BRA!
2018-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!

"Aldrig så lycklig som när du sover"
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn