Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om olycklig kärlek


Långt borta

Tankar
Bränner
I hjärtat och puls
Inne i hjärnan
I näthinnans veck
Du dunkar
Och
Känns
Aldrig du lämnar
Mig åter
Det går inte natt
Att jag gråter
Och vet
Det blir aldrig vi
Stärk mig nu
Och släpp taget
Om omöjligt hopp
Banala ord
Diktar
Slår bort
Du kan sitta där
Ensam och proper




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-28 09:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tufft med obesvarad kärlek, man önskar sig den otvungen, men ibland vill inte bitar falla på plats. Fint skrivet.
2017-01-10

  Bo Himmelsbåge
Smärtsamma ord... som dunkar känns...
Känslor som river hugger o bränns...
Det blir aldrig vi som tröstar varann
nu finns endast aska kvar
av vår Kärleks brand...

Fint tecknad sorgedikt
om brusten Kärleks tårfyllda bikt...
2017-01-01

  Anya VIP
Saknad i orden. finstämt skrivet. Orden känns. Bra!
2016-12-30

  ULJO
Berörande
2016-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2016-12-28

  Lars Hedlin
En text som berör inom
2016-12-28

    ej medlem längre
Dina ord talar till alla mina sinnen och berör något djupt därinne.
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP