Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbjörnen

Isbjörnen kramas
Mjukt och ömt tröstar
Ensam står den stark

Tårar fryser på kinden
Älskad man värmer hjärtat




Bunden vers (Tanka) av Qvinn n'Lion
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-29 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig kramar >3
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion