Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den trestegade kasuaren



Alltid tre steg, och ett pick
före. I tillvarons näringssök.

Ett Djungelskrik med en
tudelad längtan, utan eko.

Hör din identitet försvinna
Långt in bland lianerna

Kanske har ett avsteg redan
gjorts för att du skall få finnas
med i tillvaron ännu en stund

Det står skrivet vid klipporna
med blommande vildrosor

Nedanför din bortglömda
barndom. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-29 03:25



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Kanske slumpen visat sig-men vi är fem män som på goda grunder

Vill dig väl
2017-02-14

    ej medlem längre
alstren blir bara vackrare o vackrare... sistversen bedårande. tack.
2016-12-29

  Judas Ekholm VIP
Elakt vackert. Tilltalar mig mycket. Kudos! :)
2016-12-29

  Stefan Albrektsson
En härligt märklig icke-flygande fågel, skygg och undflyende! Blir en välvald metafor... Snyggt!!
2016-12-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Trestegade kasuaren !?.....VA ! Har han gått å blive pryd eller har han förirrat sig i ngn akademisk ordbok ? ....2 fina verser som avslut dock.
2016-12-29

    Shush
jag älskar den. stroferna i slutet är mycket fina.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP