Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intimitet

"Jag kommer strax", sa du
visade en bit av ditt ben
där en maska just hade gått
"ska bara byta strumpbyxor först,
det hände en olycka nyss"

min tunga som endast
fick fram ett åhåhh
men helst velat utbrista
"då kan jag ta hand om dem
åt dej"

försjunken i drömmar
om en förlorad chans
att kunna ha fått förnimma
något av dina
intimaste dofter
en hälsning
med ett budskap
från dej

återfördes jag till verkligheten
när du kom tillbaka:
"Nu är jag klar,
nu vi kan gå"!




Fri vers av Stigi Skog
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-29 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog