Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som förtär

Jag är snö
jag är is
lite kall
på något vis
du är varm
du har charm
drar mej till dej
med din barm
men hur kan vi väl mötas
hur ska något sådant skötas
smälter jag
eller kallnar du?




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-29 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog