Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enad tvåsamhet

Ensamhet
kan också vara
en samhet
med dej själv




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-29 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog