Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min solstråle

 

 

Magen bubblar
Bubblar av längtan
Längtan till dig

Till min underbara
Solstråle
Till henne som är
Mitt hjärtas dam

Hon som i mitt
Hjärta flyttat in
Hon som fjärilar
I magen ger

Hon som får mig
Att le varje gång
En tanke på henne
Jag har

Jag älskar dig
Min underbara
Solstråle och
Underbara flickvän




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hjärtlig sinnlig kärleksförklaring..tack.
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle