Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsklockorna

 

Nyårsklockorna ringer
In med det nya
Ut med det gamla

Krevader ekar
Gula , blå och röda
Tjuter fyrverkerierna

Silverregn , guldregn
Dalar sakta mot marken

Glasen klingar
Folket säger skål
Folket önskar
GOTT NYTT ÅR




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-31 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle