Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton is soon ending.

Gott Nytt År till alla mina kära och trogna skrivarvänner!




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-31 23:51



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Och en god fortättning på detta nya år till dig!
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP