Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årets första dag.

sitter på ett tåg
årets första dag
sömndrucket
bakfull

mörkret har redan landat
med lika trötta medresenärer
vi sitter, vi hänger,
vi sover nästan

klockan är snart fem
resan har precis börjat
slutdestination ikväll
hem ljuva hem

årets första dag
sov bort hälften
åker tåg resten
2017, here I come

 

 

-//- Januari 2017




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-01 16:45



Bookmark and Share


  danne //
Äkta tåg känsla med tuff tuff rycket i texten ...
2019-05-27

  Den skrivande tysta
Snyggt :)
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP