Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forår, früling, primavera, primtemps, spring, voorjaar


Vår

Våren, vad mer kan man önska
än att du kommer och tar oss med storm
får oss i form utanför all vanlig norm
ger oss livet i snödroppsklivet
det e´ la´givet
att du bjuder oss med
inte bryter du väl din sed
utan lyfter oss upp emot skyn
Oh Gode Gud vad jag längtar
efter denna vyn, få syn på naturen
från ovan där
Våren hallå, hör du oss här....
Längtan efter dig oss FRAMÅT
tillsvidare bär...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-02 02:30



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag håller med och längtar tillsammans med dig!
2017-01-03

  Eva Langrath VIP
Förenar mig i din innerliga vårlängtan
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt