Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nyårsdagen 2017

sakta, mycket långsamt,
år från år till år:
lägges ålderdom till
drages ungdom ifrån
du väljer vad!




Bunden vers av med viss svårighet!
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-02 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!