Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårslöfte

Utan dig, är jag hel
men ändå trasig

Utan dig, har jag ro i själen
men oro i kroppen

Utan dig, är bäst för mig
men gör ändå så ont




Fri vers av Maggan
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-03 08:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör starkt
2017-03-12

  Lars E Jönsson
Lite sorglig tycker jag
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan