Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockar en del...

Hallå vad är en lockvara?
Det är ju så lätt att besvara!
Finns i butik nu
bara handla hem du...
I parad semlor väntar klara...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-03 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt