Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandras röst

Såg solen i dina ögon
lät nästan som en Svensktoppsmelodi
men det var så jag skrev för länge sedan
innan vi vart vi

Gamla album tar oss tillbaka
i bilder från då till nu

Funderar

det är mycket din förtjänst
att det fortfarande är jag och du

Att med ord beskriva kärleken
så här på ålderns höst
behövs ju knappast längre
vi är varandras röst




Fri vers av Johan Strömstedt
Läst 476 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-03 23:21



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara ord.
2018-04-28

    ej medlem längre
Vackra ord med kärlek
2017-05-21

  Sofhia Wirström
så vackra rader till
din älskade
Dina ord, de går rakt in
känner värmen och kärleken
när jag läser dina rader
2017-01-09

  aol
Så vackert sant skrivet, blev rörd,
2017-01-06

  Carl-Johan Bachofner
Vackert, direkt. Gratulerar om dikten handlar om dig. :)
2017-01-04

  soligajag_1 VIP
Helt underbar om kärlekens "melodi" !!!
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt