Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så låg vi då tillslut [ingen harlequinroman]

 

kanske mår jag lite illa,

som flickan sade

 

lade jag mig intill dig

med munnen,

men inte med läpparna

 

och jag klädde av mig

alla glada skyddsröster

 

för att tårar får falla

men inte jag

 

vad jag vill

kommer inte från dig

 

du kan stanna borta nu,

eller du kan komma

och hälsa på,

du kan lyssna i timmar

 

och lirka med tvättlappen över

att jag hade glömt bort,

men jag påmindes




Fri vers av molly crayons
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-05-17 15:31



Bookmark and Share


  K*
"och jag klädde av mig

alla glada skyddsröster


för att tårar får falla

men inte jag "

jag vet inte vad jag ska säja .. men det här är verkligen bra!
känslostygn
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons