Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man och jag har varit tillsammans i många år. Han betyder mycket för mig. Svårigheter har vi gått igenom. Men alltid kommit ut på andra sidan.


BARA VARA JAG!

Du får ta mig som jag är idag,
är inte mitt rätta jag.

Håret står åt alla håll,
ser mest ut som ett troll.

Brukar sminka lite lätt,
idag det inte kändes rätt.

Men lite rött jag på läpparna satt,
när du ser mig ler du glatt.

Du får ännu mitt hjärta att varmt för dig slå,
det känns så gott att det är vi två.




Bunden vers av Ezmeralda VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-04 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP