Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövs kanske alibi, för det...

Tänk om man kunde klä av sig sorgen
likadant som man gör när man byter kläder
lägga ner den i tvättkorgen
om bara för en liten stund
och träda ut
och känna sig alldeles fri
men inte neka den sitt logi
men slippa, att i den jämt vara med och i
och få till sig lite ny energi
och göra det man faller i
utan att sorgen lägger sig i
och sen i en tar i...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-04 15:32



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, tänk om...!
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt