Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offret

jag kan va den
som dansar skrikandes runt
för känslor får aldrig plats
så funkar det:
man måste dansa skrikandes
en gång i veckan minst

jag kan va den
som ramlar i tunnelbanan
ingen känner mig;
så funkar det
en minut av skam
för någon måste ramla

jag kan va den
som liksom understår sig
visar intresse trots att
så funkar det
man byter till sig;
stolthet mot hjärta




Fri vers av varmvinter
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-04 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

varmvinter
varmvinter