Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom

kom och va
liksom nära mig
jag kan va
ditt bläckhjärta
och din sista
valenselektron.

kom och va
kom och va med mig
du kan va
min puls
och räkna stjärnor
i mitt tak.




Fri vers av varmvinter
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-24 19:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt gulligt fint
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

varmvinter
varmvinter