Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snövit

jag består inte av atomer
nej, av tusentals nollor
som töms ur ett värde
och fyller mig

växer ur skelettet
och huden, den knottriga
som ville så gärna
på nyårsnatten

ville skära mig i vintras
hångla, dricka päroncider
men mest av allt se blodet
det röda mot det vita




Fri vers av varmvinter
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-04 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

varmvinter
varmvinter