Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näralivetupplevelser

kan jag få plåster
eller tejp för jag
tror att jag är trasig

och ni skriker
så himla tyst
tala högre för helvete

jag räcker inte
upp handen
jag försöker stoppa blodflödet




Fri vers av varmvinter
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-30 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

varmvinter
varmvinter