Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon kan

du är bekant
och jag är femton men levande
och vi är deadlines, vilda kroppar
hungern är bot för döden.

existens värmer vår hud
tonårspojke andas in och får liv
av mig i mörkret,
av hud, kosmetisk livsglöd
att vara bot för döden.

hon kan andas och gråta och blöda och
begära och älska,
bara inte överleva
lätt
ensamt




Fri vers av varmvinter
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-05 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

varmvinter
varmvinter