Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

639

leva är lätt
som att åka buss
mot döden
i oktober

transportsträcka
ta mig tillbaka
sommar
sjutton år sen

andas runt mig
gå halvcirklar
bits jag
jag bits




Fri vers av varmvinter
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-30 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

varmvinter
varmvinter