Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaguarer

jag
kan inte vänta tills
allt löser sig
med tiden

älskling
vi är väl trassliga
som allt annat
levande

jaguar
med blänk i pälsen
sträcker ut sig
i solen.




Fri vers av varmvinter
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-04-16 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

varmvinter
varmvinter