Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du älskar hur knoppar brister

Du släkte ljusstaken för gott
Och kastade bort vintern
Men spår av förgängligheten fanns ännu kvar
Du suckade under vindslagen
Kände vinden mojna
Mot ekans leende vita åror

Dina ben var ängsliga
När de sprang över bryggan
Dina lemmar gjorde uppror
När de krossades av vattnet
Du förlät aldrig sommaren
För du älskar hur knoppar brister




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-04 17:25



Bookmark and Share


  Ananas
Så starkt!!
2017-07-09

    ej medlem längre
denna känns in i ryggraden
2017-05-30

    Lars J
vacker och vemodig på samma gång, tycker om!
2017-01-04

  Änglaögon
Gillar denna text, den berör mig på ett sätt jag inte kan förklara.
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn