Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar dig

Vedspisen sprakar i ett förljuget behag
värmer cyniskt kroppen
jag vet att du kommer imorgon
den kräver ständigt ny ved
"uthugget kött"
"matar dig"
klockan har stannat ikväll
du kommer imorgon
jag vet int




Fri vers av antonbergbom
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-04 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antonbergbom