Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagskväll framför tv:n

ser i syner
en k-pist delar rummet
framför soffan

andetag

intonation

och väderleksrapporten på skånska
ur helvetesgapet
stiger en svart fana
mamma är tyst.
försöker hitta bräder,
laga,
silvertejpa hela vardagsrummet
måste laga
tre meter av ondska
med frystejp från coop

staten ersätter våldtäkter
med banankartonger
fyllda av tv-serier
för en tår skär handen
vi gräver ner henne
men en tår skär handen
vi låser dörrarna
mot översvämningen

kom igen snart 21.00
deckaren drar ur proppen
fiktionen är ett avlopp

kom igen, snart borta




Fri vers av antonbergbom
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-13 11:02



Bookmark and Share


  i af apa
övning o sträckning.
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

antonbergbom