Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill båda väl

Rösten brinner
kölden biter kinden
frustrationen när den sprider
sitt svarta gift genom ådrorna
och hammaren slår
höga förväntningar
vi viskade om glädje
kände lukten
det lena ansiktsuttrycket
fåglar som kvittrade
men vi lämnade stigen
sprang iväg i vredesmod
är vi för evigt
vilse och drömmande?




Fri vers av antonbergbom
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-02-12 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antonbergbom