Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon stegar känslorna i cirklar

Hon stegar känslorna i cirklar
som hon sparat i en påse
hon har inte råd ännu
men försöker ändå
det går nästan
men bara nästan
hon sparkar iväg en
i frustration
den rullar
möter grus och ändrar riktning
ett kattöga möter kvartsit
och hon känner sig ensam

hon flyttar ändå
nästan som i protest
sådär som de gör på tv
men då ringer de inte upp
och berättar
de gråter i ett hörn
står ut
tappar inga nycklar

Vi sitter i en cirkel
och hon stegar känslorna
men de når inte ut
leenden står i vägen
nästan som en atmosfär
fast det är klart
det är ju bara jag

hon stegar känslorna i cirklar
försöker samla upp
men når inte riktigt
inte ännu




Fri vers (Fri form) av antonbergbom
Läst 200 gånger
Publicerad 2017-07-02 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antonbergbom