Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Jag slår första slaget
andra med
ett basebollträ i bröstkorgen
krossat som en bilruta
lungor fyllda av glas
tar skott
letar sig genom struphuvudet
fäller ut sina blad
och hånler




Fri vers av antonbergbom
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-01-15 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antonbergbom